felvi.hu


Mit nyújt a munkaadóknak a Diplomán túl?


A 2010-ben indult Diplomán túl portál folyamatosan bővülő tartalmával a hallgatóknak és a frissdiplomásoknak igyekszik segíteni. A portál biztosítja a munkaadók számára az ingyenes bemutatkozási lehetőséget, valamint szakmai gyakorlati lehetőségek meghirdetését, ezen felül egyéb hasznos tartalmakat ajánlj. Kutatásaink szerint a frissdiplomások portálunkon legszívesebben szakmai elhelyezkedésüket segítő tartalmakat látnának, vagyis érdemes feltölteni.

Töltse fel cége, szervezete bemutatkozását, szakmai gyakorlatait ingyen!

Munkaadó bemutató

A munkaadók egy olyan oldalt hozhatnak létre, amelyen keresztül profiljukat, tevékenységi körüket vázolhatják, illetve képet (logót) tölthetnek fel. A bemutatkozás a frissdiplomások számára mankó lehet a magyarországi cégek mint lehetséges munkahely megismerésében.

 

Szakmai gyakorlat meghirdetése

A regisztráló munkaadók szakmai gyakorlatokat tölthetnek fel, amely a portál látogatóihoz - a végzős hallgatói, illetve frissdiplomás réteghez - célzottan jut el.

 

Médiaajánlat

Hirdessen a Diplomán túlon vagy az Educatio Nonprofit Kft. egyéb felüleletein (Sulinet, Felvi, Diákbónusz)!

 


A szolgáltatások használatához portálunkon regisztrálni kell.

 


Belépés
cégeknek,
szervezeteknek

Belépés
közoktatási
intézményeknek

 

Egyéb szolgáltatások, tartalmak

Diplomás Pályakövető Rendszer

Ismertetjük a Diplomás pályakövetés 2009-2010 vizsgálat kutatási eredményeinek összefoglalóit. Ezen felül megmutatjuk, hogy mi a pályakövetés lényege, illetve, hogy a társadalom, és ezen belül a munkaadók számára miért előnyös a pályakövetés hazai térnyerése.

Bolognai rendszer

Röviden bemutatjuk a 2005-ben átalakult felsőoktatási rendszer jellemzőit a munkaadói oldal szempontjait szem előtt tartva.

Szakleírások

Áttekintést adunk az új, bolognai rendszer 14 képzési területének szakjairól, így képet kaphatnak arról, hogy az egyes szaknevek konkrétan milyen megszerezhető kompetenciákat és szakmai tudásanyagot takarnak.

Felvi-rangsor

Hazánk legrégebb óta zajló, legalaposabb rangsorkutatásának online produktuma az interaktív Felvi-rangsor, mely segítségével bárki a saját szempontjai alapján tudja sorrendbe állítani az egyetemeket, főiskolákat. A munkaadók például információt kaphatnak a hozzájuk jelentkező frissdiplomások oklevelének értékéről, a végzett hallgatók szakmai felkészültségéről.

Intézményi karrierirodák szolgáltatásai, elérhetőségei

Bemutatkoznak a felsőoktatási intézmények karrierirodái, amelyek szintén a hallgatók és a frissdiplomások elhelyezkedésén dolgoznak.

A diplomantul.hu portál célja, hogy közvetlen csatornát teremtsen a munkaadói oldal és az újonnan végzett diplomás munkaerő között, így hozva közelebb a munkaerőpiac igényeit, elvárásait a felsőoktatás résztvevőinek feladataival, kínálatával.

A portál az Új Magyarország Fejlesztési Terv TÁMOP 4.1.3 projektje keretében jött létre.