felvi.hu


Nagy sikerrel futott a diplomantul.hu standja

2014.09.26

Ingyenes tanácsadással várta az érdeklődőket standján a diplomantul.hu csapata az idei őszi HVG Állásbörzén. Csaknem százan vettek részt a személyes konzultáción, megújult Foglalkozásválasztó tesztünket pedig közel háromszázan töltötték ki a rendezvény ideje alatt.

A diplomantul.hu szolgáltatásaival idén is találkozhattak a HVG Állásbörze látogatói szeptember 24-25-én. Az álláskeresők megismerkedhettek standunknál a kibővített Foglalkozásválasztó tesztünkkel, amely olyan szakokat és foglalkozásokat ajánl kitöltőjének, amelyek érdeklődése, kompetenciái és munkaértékei alapján leginkább passzolnak hozzá. Ezt egészítette ki az a döntéssegítő beszélgetés, amelyen szakemberekkel vitathatták meg a hozzánk fordulók a pályaválasztással kapcsolatos kérdéseiket, dilemmáikat. A konzultáció folyamán támogatást kaphattak ahhoz, hogy megtalálják a számukra leginkább megfelelő karrierirányokat.

Nagy érdeklődés övezte szolgáltatásunkat, az állásbörze mindkét napján csaknem háromszázan látogatták meg a diplomantul.hu standját, a tesztkitöltő gépeinkhez és szakembereinkhez is folyamatosan érkeztek az álláskeresők.