felvi.hu


Jelentkezz ingyenes tanácsadásunkra!

2014.09.17

Ingyenes tanácsadással készül a diplomantul.hu csapata az őszi HVG Állásbörzére. A konzultáció folyamán az érdeklődők támogatást kaphatnak ahhoz, hogy megtalálják a számukra leginkább megfelelő karrierirányokat, azokat a foglalkozásokat, amelyek leginkább passzolnak hozzájuk.

A diplomantul.hu standjával idén is találkozhatnak a HVG Állásbörzére kilátogatók szeptember 24-25-én. Az érdeklődőknek alkalmuk lesz megismerkedni a kibővített és frissített Foglalkozásválasztó tesztünkkel, és akik előre foglalnak online időpontot, ezt követően egy ingyenes konzultáción is részt vehetnek, amely során szakemberek segítenek megtalálni a leginkább testhezálló irányt és foglalkozásokat.

Ha kíváncsi vagy, hogy mely szakok és foglalkozások passzolnak leginkább hozzád, akkor keresd a rendezvényen a diplomantul.hu standját! Az állásbörzét a Syma Rendezvényközpontban rendezik meg 2014. szeptember 24-25-én 10 és 18 óra között.

Ingyenes foglalkozásválasztó tanácsadás: két részből áll, elsőként egy pályaorientációs tesztet tölt ki a jelentkező (körülbelül 15 perc), ezt követően várja szakemberünk egy döntéssegítő beszélgetésre a teszt eredménye alapján (körülbelül 15 perc). Online regisztráció szükséges, ennek hiányában nem tudjuk garantálni a részvételt.

ONLINE REGISZTRÁCIÓ A SZEMÉLYES TANÁCSADÁSHOZ >>>

Foglalkozásválasztó teszt: azok is kitölthetik nálunk megújult és kibővített tesztünket, akik nem szeretnék igénybe venni ingyenes konzultációs szolgáltatásunkat. Ehhez előzetes, online regisztráció nem szükséges, a diplomantul.hu standjánál munkatársaink segítenek a kitöltésben.