felvi.hu


Fejvadász, személyzeti tanácsadó cégek


HumanField

A HumanField 2006 óta meghatározó szereplője a HR-tanácsadói piacnak, 2015 óta pedig piacvezető szerepet tölt be a magyar fejvadászcégek között. Közép-és felsővezetők, valamint diplomás szakemberek toborzás-kiválasztásában tevékenykedik. A HumanField 2014 óta az egyetlen magyar tagja az ISPA Executive Search nemzetközi, felsővezetői keresésre specializálódott szövetségnek.

Adecco

Az 1991-ben alakult cég Adecco néven 1997 óta működik Magyarországon. Csaknem kilencven állandó munkatárs foglalkozik az ügyfelekkel és munkavállalókkal. Évente több mint 300 állandó, naponta 3000-3500 időszakos munkatárs számára biztosítanak munkalehetőséget. Az Adecco honlapján álláslehetőségek és karriertanácsok is várják az érdeklődőket.

Grafton Recruitmen

A Grafton Recruitment 1982-ben kezdte munkaerő-közvetítő tevékenységét Írországban, Magyarországon1996 óta van jelen. Jelenleg tíz szakterületet lefedve végzi tevékenységét hazánkban, több mint húsz tanácsadóval segít az álláskeresőnek megtalálni a megfelelő munkahelyet (a cégeknek pedig a munkaerőt). A Grafton honlapján hasznos információkat és tanácsokat találhatunk az álláskereséssel kapcsolatban, illetve munkalehetőségek között is böngészhetünk. A címlapon rögtön lehet kategória és hely szerint keresni az állások között.

Karrier Hungária

A Karrier Hungária működése több mint 10 éves múltra tekint vissza. A tanácsadó cég honlapja egyszerű felépítésű: mindössze öt menüpontból áll, így könnyen áttekinthető. A kezdőoldalon folyamatosan futnak a legfrissebb állásajánlatok, de a „Munkavállalóknak" menüpontba kattintva szakterületek szerint is kereshetünk. A „Karriertippek" rovatban a legfontosabb álláskeresési tanácsokat találhatunk vázlatos, összefoglalt formában.

Randstad

A Randstad 2004-ben nyitotta meg első irodáját Budapesten, 2010-ben egyesült Magyarország egyik vezető személyzeti tanácsadócégével, a ProfiPowerrel. A cég több mint kilencven fős csapattal áll az álláskeresők, valamint a munkatársat kereső cégek rendelkezésére. A Randstad honlapján az állásajánlatok mellett bérkalkulátorral és álláskereséskor kamatoztatható tippekkel és tanácsokkal is találkozhatunk.

Tesk

A TESK 2003-ban kezdte el működését, tanácsadással és álláskereséssel foglalkozó honlapja szakemberkereséssel és kiválasztással foglalkozik, ágazatilag elsősorban a műszaki és IT területre specializálódva. A top5 személyzeti tanácsadó cég között mára egyedüli magyar tulajdonú vállalkozásként szerepel a listákon. A honlapon álláslehetőségek között böngészhetünk, illetve önéletrajz és motivációs levél mintát, pályaorientációs tanácsadást, állásinterjúhoz és bemutatkozáshoz kapcsolódó hasznos tudnivalókat is találhatunk.

Kelly Services

William Russell Kelly 1946-ban nyitotta meg a Kelly Services első irodáját a Michigan állambeli Detroitban. A cég budapesti irodáját 2004 decemberében nyitotta meg zöldmezős beruházásként. Ezen a honlapon is több plusz szolgáltatás található, például a „Karrierközpontban" tanácsokat kaphatunk az álláskereséshez, de hazai és nemzetközi álláslehetőségek között is böngészhetünk.