Felvételi ponthatárok

2021. szeptemberben induló képzések

2021

Kar betűkódja Képzési szint Munkarend Fin. forma Szak Ponthatár
SZIE-ÉTK A N A biomérnöki 280
SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 280
SZIE-ÉTK A N A élelmiszermérnöki (Budapest) 316
SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki (Budapest) 316
SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Budapest) 280
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Budapest) 280
SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Kisvárda) n.i.
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Kisvárda) n.i.
SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Nyírbátor) n.i.
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Nyírbátor) n.i.
SZIE-ÉTK M L A élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 50
SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 50
SZIE-ÉTK M L A élelmiszermérnöki 60
SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 50
SZIE-ÉTK M N A élelmiszermérnöki (angol nyelven) 63
SZIE-ÉTK M N K élelmiszermérnöki (angol nyelven) n.i.

Képzési szintek

  • A - alapképzés
  • O - osztatlan mesterképzés
  • M - mesterképzés
  • F - felsőoktatási szakképzés

Munkarendek

  • N - nappali
  • E - esti
  • L - levelező
  • T - távoktatás

Finanszírozási formák

  • Á - állami ösztöndíjas
  • K - önköltséges

Ponthatár

  • n.i. - a szak nem indult