Felvételi ponthatárok

2021. szeptemberben induló képzések

2021

Intézmény/kar betűkódja Képzési szint Munkarend Fin. forma Szak Ponthatár
DE-BTK O N A osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] 419
DE-BTK O N K osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.
EKE-BMK O L A osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.
EKE-BMK O N K osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.
EKE-BMK O N A osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] 430
EKE-BMK O L K osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.
ELTE-BDPK O N A osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] 351
ELTE-BDPK O N K osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.
ELTE-TKK O N A osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] 386
ELTE-TKK O N K osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.
KRE-BTK O N A osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.
KRE-BTK O N K osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.
ME-BTK O N A osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.
ME-BTK O N K osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.
ME-BTK O L A osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.
ME-BTK O L K osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.
PPKE-BTK O N A osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] (Budapest) 458
PPKE-BTK O N K osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] (Budapest) n.i.
PTE-BTK O N A osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] 401
PTE-BTK O N K osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.
SZTE-TKK O N A osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] 350
SZTE-TKK O N K osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára]] n.i.

Képzési szintek

 • A - alapképzés
 • O - osztatlan mesterképzés
 • M - mesterképzés
 • F - felsőoktatási szakképzés

Munkarendek

 • N - nappali
 • E - esti
 • L - levelező
 • T - távoktatás

Finanszírozási formák

 • Á - állami ösztöndíjas
 • K - önköltséges

Ponthatár

 • n.i. - a szak nem indult