Kar betűkódja | Képzési szint | Munkarend | Fin. forma | Szak | Ponthatár |
---|---|---|---|---|---|
SZIE-ÉTK | A | N | K | biomérnöki | 394 |
SZIE-ÉTK | A | N | A | biomérnöki | 394 |
SZIE-ÉTK | M | L | K | élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki | 72 |
SZIE-ÉTK | M | L | K | élelmiszermérnöki | n.i. |
SZIE-ÉTK | A | L | K | élelmiszermérnöki (Budapest) | 290 |
SZIE-ÉTK | A | N | A | élelmiszermérnöki (Budapest) | 330 |
SZIE-ÉTK | A | N | K | élelmiszermérnöki (Budapest) | 330 |
SZIE-ÉTK | A | L | A | élelmiszermérnöki (Budapest) | 290 |
SZIE-ÉTK | A | L | A | élelmiszermérnöki (Kisvárda) | n.i. |
SZIE-ÉTK | A | L | K | élelmiszermérnöki (Kisvárda) | n.i. |
Képzési szintek
- A - alapképzés
- O - osztatlan mesterképzés
- M - mesterképzés
- F - felsőoktatási szakképzés
Munkarendek
- N - nappali
- E - esti
- L - levelező
- T - távoktatás
Finanszírozási formák
- Á - állami ösztöndíjas
- K - önköltséges
Ponthatár
- n.i. - a szak nem indult