Felvi fórum
|
Kedves Fórumozó! A Felvi fórumán elhangzó információk, vélemények és bejegyzések nem képezik részét az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. hivatalos tájékoztatásának, az itt megjelenő információk a felsőoktatási felvételi eljárás során sem az Oktatási Hivatal, sem a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, sem a bíróság előtt nem képeznek hivatkozási alapot. |
gyógypedagógia, logopédia
| törölt felhasználó | 2010.07.09 16:02 |
|
Elvileg az átjelentkezés működik, gyakorlatilag még nem hallottam ilyen esetről, de ki tudja...nekem az 1. az ELTE, utána Szeged, majd Kaposvár.Logopédia szakirány csak az ELTE-n és a Kaposvári Egyetemen van, viszont Szegeden párhuzamosan végezhető a tanulásban és az értelmileg akadályozottak pedagógiája, vagyis én így értettem, amikor mentem alkalmasságizni. |
|
| válasz erre | |
| törölt felhasználó | 2010.07.07 17:14 |
|
Átjelentkezésről sajnos nem tudok, de én úgy tudom, hogy csak ELTE-n és KAposváron van logopédia szakirány. |
|
| válasz erre | előzmény: törölt felhasználó |
| törölt felhasználó | 2010.07.06 21:46 |
|
Sziasztok! |
|
| válasz erre | |
| törölt felhasználó | 2010.04.13 10:21 |
|
Egyre közeleg a felvételi. Jön valaki Kaposvárra? Én levelezőre fogok. Elétre szeretnék leginkább, de az munka mellett kivitelezhetetlen. |
|
| válasz erre | előzmény: wallie |
| wallie | 2010.01.31 21:02 |
|
én voltam a nyílt napon és ott azt mondták, havonta kell lenni 1 hetet (hétfőtől péntekig). úgy tudom hogy logopédiát csak a bárczin lehet tanulni,de akkor tévedtem:) én is ide jelentkezek csak én nappalin! remélem felvesznek:) bár tapasztalatokra kíváncsi lennék! |
|
| törölt felhasználó | 2010.01.12 19:08 |
|
Én is levelezőre akarok! Azt hallottam a Bárczi a legjobb! |
|
| törölt felhasználó | 2009.11.26 21:50 |
|
Szia! |
|
| törölt felhasználó | 2009.11.23 21:03 |
|
sziasztok! |
|
| válasz erre | |
| törölt felhasználó | 2009.11.20 12:48 |
|
Fogalmam sincs erről sajnos. |
|
| törölt felhasználó | 2009.11.19 10:23 |
|
syasztok. azt véletlenül nem tudjátok hogy ez a szak lessz-e miskolcon? gyógypedagógia? |
|
| válasz erre | |
| gaty | 2009.11.15 12:02 |
|
szia! |
|
| törölt felhasználó | 2009.11.15 10:47 |
|
Sziasztok! |
|
| válasz erre | |